Onze journalisten

Yvette Gabler

RTV Lansingerland | Rijnmond
Gemeente: Lansingerland

Als kind van de Randstad ben ik hier helemaal op mijn plek. Vijftien jaar geleden ben ik in Berkel en Rodenrijs komen wonen. Toen nog een losstaande gemeenten maar inmiddels opgenomen in Gemeente Lansingerland.

“Deze ervaringen en het netwerk kan ik goed gebruiken in mijn huidige rol als verslaggever”

Voordat ik mij vier jaar geleden als vrijwilliger aanmeldde bij RTV Lansingerland wist ik eigenlijk niet veel van alle bedrijvigheid in mijn gemeente. De drie dorpskernen hebben zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een belangrijke speler in de metropoolregio Rotterdam – Den Haag. Door de ligging is Lansingerland erg aantrekkelijk voor mensen die snel in de stad willen zijn maar ook graag het dorpse gevoel willen behouden. Dit betekent dat het soms een beetje saai kan ogen maar er gebeurt van alles.

Als vrijwilliger heb ik veel verschillenden kanten van de lokale omroep mogen bedienen, al deze ervaringen maar vooral het netwerk wat ik heb opgebouwd kan ik goed gebruiken in mijn huidige rol als verslaggever.

Ik hoop de komende maanden richting de gemeenteraadverkiezingen de inwoners te kunnen voorzien van een verhelderende blik over de gemeente en ze kennis te laten maken met alles wat er in hun Lansingerland gebeurt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email