Onze journalisten

Sten van der Valk

Bollenstreek Omroep | Omroep West
Gemeenten: Noordwijk, Teylingen, Lisse en Hillegom

Het gebied de bollenstreek is vrij uitgestrekt. Dit betekent dat ik veel op pad ben met de auto naar de kleine dorpen in de regio, van Hillegom tot Voorhout. Elk dorp heeft zijn eigen karakter, pleintjes en mensen. Met zo’n diverse regio betekent het dat elke reportage anders is. Het is de diversiteit die mij erg aanspreekt.

“Met zo’n diverse regio is elke reportage anders. Het is de diversiteit die mij erg aanspreekt”

Bij de Bollenstreek Omroep werk ik samen met vrijwilligers en stagiaires en maken wij reportages voor radio en televisie. Ik ben nu een half jaar hard bezig binnen dit project en ik heb al veel interessante reportages kunnen maken. Dit is iets wat ik een stuk minder deed in mijn achtergrond als schrijvende redacteur. Vanuit de omroep kan ik de straat op en mensen spreken, dat doe ik erg graag.

Ik hoop het tweede deel van dit project politieke reportages te kunnen maken. Met de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 is het heel waardevol dat we 63 journalisten hebben die verspreid zijn over Nederland. Wij kunnen de verkiezingen lokaal verslaan, dit is iets waar ik ontzettend veel zin in heb.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email