Onze journalisten

Stefan Kollee

DtV Nieuws |  Omroep Brabant
Gemeenten: Den Bosch, Oss, Uden, Bernheze en Maashorst

De lokale journalistiek is voor mij de meest pure vorm van journalistiek. Dichtbij, betrokken, lokaal, verbindend en met directe impact voor betrokkenen. Het is een groot goed in de informatievoorziening en de democratie.

Dat het project Versterking Lokale Journalistiek de verbinding en uitwisseling versterkt tussen de landelijke omroep en de regionale/lokale omroep lijkt me een erg goed idee. Zeker in tijden van een knagend wantrouwen richting ‘de mainstream-media’. Door juist de brug te versterken met de NOS, komen wellicht ook de groepen die minder hiervoor openstaan in contact met gedegen journalistiek.

“Ik ben een verhalenverteller als journalist en als muzikant.”

Brabant is de provincie waar ik ben opgegroeid, ik gestudeerd heb en waar ik het merendeel van mijn leven heb doorgebracht. Ik voel me thuis tussen de goedlachse Brabanders, ik ken de wegen en met schitterende natuurgebieden als De Maashorst, De Kampina en De Peel is het hier goed toeven.

Ik ben een verhalenverteller (als journalist en als muzikant) en ik vind het erg leuk om de lokale nieuwtjes, persoonlijke ervaringen, opmerkelijke zaken, klein ongemak, grote problemen, politieke strubbelingen en Brabants’ meest gezellige kletspraat te mogen delen voor DTV Nieuws en Omroep Brabant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email