Onze journalisten

Robbert Beurse

Sleutelstad | Omroep West
Gemeente: Leiden

Waar ik blij van word is als een item of artikel dat ik heb gemaakt waarvan mensen zeggen: nu weet ik beter hoe het zit. Ik wil een informerende journalist zijn die ervoor zorgt dat de inwoners van Leiden en de regio voldoende weten om een mening te vormen.

“Ik word blij als mensen zeggen: nu weet ik hoe het zit”

In Leiden ben ik geboren, daar ligt mijn hart. Ik heb een groot netwerk en ken bij bijna iedere
organisatie wel iemand. De combinatie van studentenstad met universiteit, veel kunst en cultuur en
een lange geschiedenis vind ik erg boeiend. Mijn vader was persvoorlichter bij de gemeente Leiden. En daarvoor sportverslaggever bij de Leidse Courant. Van kinds af aan ging ik mee bij evenementen en dat vind ik nog steeds het allerleukst. Ik vind het bovendien belangrijk om aan mensen die ergens niet bij kunnen zijn te vertellen hoe iets was, wat er speelt en wie wat vindt.

Dit project biedt lokale omroepen de kans om op een professionele manier verslag te doen van wat er speelt op lokaal niveau. Dat vind ik enorm belangrijk omdat regionale of landelijke media onvoldoende tijd hebben om dagelijks uitgebreid over Leiden te berichten. Tegelijkertijd biedt het project mij de kans om fulltime te doen wat ik het allerleukst vind: verslaggeven over Leiden en de regio.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email