Onze journalisten

Rob Notten

Radio Lelystad | Omroep Flevoland
Gemeente: Lelystad 

We mogen ons als lokale journalisten verdiepen in een gemeente met al zijn organisaties, mensen, gemeenschappen, kenmerken, activiteiten en gebeurtenissen. Er ligt een schat aan verhalen die anders zouden blijven liggen. En van dat alles mogen we verslag doen met via de professionele omgeving van de NLPO en NOS. Dat zorgt voor een echte opwaardering van de plaatselijke berichtgeving van de lokale omroep.

“Ik vind het leuk om met persoonlijke verhalen bezig te zijn omdat die voor velen herkenbaar zijn”

Mijn carrière is begonnen in de lokale journalistiek, toen ik begin jaren ‘90 bij de sportredactie van de lokale omroep in Assen begon. Nadat ik bij bijna alle afdelingen van de omroep had gezeten ben ik eerst een paar jaar technicus bij de regionale omroep geworden. Daar zag ik de verslaggevers met allerlei verslagen en belevenissen terugkomen. Dus toen begon het journalistieke bloed alweer gauw te stromen, en ben ik HBO Journalistiek gaan studeren.

Via verschillende werkgevers in Hilversum heb ik ervaring kunnen opdoen met alle facetten van de media, zowel inhoudelijk als technisch. Ik ben altijd op zoek naar uitdaging. Ik vind het leuk om met persoonlijke, kleine, lokale verhalen bezig te zijn omdat die voor velen herkenbaar en zichtbaar zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email