Onze journalisten

Pascal Fredrik

1Almere | Omroep Flevoland
Gemeente: Almere

‘Het kan in Almere’, dat is het motto van de stad. Ik ben hier opgegroeid en heb de stad zien ontwikkelen van een dorp waar iedereen elkaar kent, tot een stad die doet denken aan een metropool.

“Het is fijn om een bijdrage te leveren door verhalen te vertellen die iedereen begrijpt”

Dit project biedt mij de ideale kans om werkervaring op te doen als journalist. Ervaring die ik nodig heb om een betere presentator te worden. Als presentator voor de lokale omroep op radio en tv is het noodzakelijk om te weten wat er speelt in de stad. Daarnaast is journalistiek voor mij een manier om boodschappen over te brengen, te informeren en bij te dragen aan objectieve beeldvorming.

Ik leer ontzettend veel. In het bijzonder de kneepjes van het presenteren vanuit journalistiek oogpunt. Ik ben betere vragen gaan stellen, de gesprekken beter aan het sturen en leiden, doe dagelijks voice overs of standuppers en heb leren filmen en monteren.

Het is fijn om een bijdrage te mogen leveren aan de samenleving door verhalen te vertellen op een manier zodat iedereen het begrijpt. Ik word blij van mijn werk als journalist en ben trots op het harde werk dat voorafgaat aan een verhaal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email