Onze journalisten

Najim el Yarchouhi

AT5 | NH
Gemeente: Amsterdam

Amsterdam is een stad waar alles kan, alles mag en er zoveel gebeurt. Ik ben er (gelukkig) geboren en getogen. Amsterdam zit vol met mooie en vooral pure verhalen. De droom voor mij was om die verhalen te vertellen met de nadruk op de puurheid. Recht voor je raap! Verhalen maken over of in een stad die je begrijpt vind ik belangrijk. Je moet er echt gevoel voor hebben vind ik.

“Hoe meer verschillende verhalen er worden verteld, hoe beter wij voor elkaar open zullen staan”

Het project Versterking van de Lokale Journalistiek is een goede verrijking voor het representeren van alle verschillende soorten mensen in ons land. Hoe meer verschillende verhalen er worden verteld, hoe beter wij voor elkaar open zullen staan.

Ik word blij als ik zie dat een verhaal uiteindelijk goed onder de aandacht is gekomen en de mensen die daar in voorkomen, niet te kort doe. Dat is belangrijk voor mij omdat personen zichzelf soms kwetsbaar opstellen, soms twijfelen maar toch meewerken om hun verhaal te vertellen. Ik vind dat je als journalist erg serieus met deze verantwoordelijkheid om moet gaan.

Ik doe dit werk met alle liefde en maak ik elke dag steeds meer stappen in mijn ontwikkeling.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email