Onze journalisten

Malou Vos

Omroep: RTV1 | RTV Noord
Gemeenten: Stadskanaal en Veendam

Het mooiste vind ik het vertellen van het persoonlijke verhaal. Welke problemen spelen er voor wie in Oost-Groningen? Aandacht geven zodat bewoners zich gehoord voelen. En verhalen een gezicht geven. Zodat de omgeving weet wat er speelt in hun woongebied en hierdoor meer met elkaar in verbinding komt te staan. In Oost-Groningen zijn veel verhalen te vertellen over onder andere de historie van de veenkoloniën. Inwoners zijn erg betrokken en willen graag hun verhaal kwijt bij de streekomroep. Ik wil mij dan ook graag inzetten voor de versterking van de lokale journalistiek in de veenkoloniën.

“Aandacht geven zodat bewoners zich gehoord voelen. En verhalen een gezicht geven.”

Ik kom uit Groningen waar ik geboren en getogen ben. Sinds een halfjaar ben ik afgestudeerd in Communicatie en Multimediadesign. In het verleden heb ik bij meerdere verschillende lokale omroepen gewerkt en daar heb ik veel geleerd. Hier heb ik veel ervaring opgedaan en wist ik zeker dat ik journalist wilde zijn.

Bij RTV1 heb ik het gebied Veendam en de cultuurkant van Stadskanaal als werkgebied gekregen. Ik maak reportages en schrijf artikelen schrijven voor de site. Ik heb er veel zin en hoop vele mooie reportages te maken voor RTV1.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email