Onze journalisten

Maarten Bastiaens

Omroep Venlo | L1
Gemeente: Venlo 

Als geboren en getogen Venlonaar probeer ik de lokale gemeenschap zo goed mogelijk te voorzien van alles wat er onze gemeente speelt. Naast het harde nieuws ben ik persoonlijk een fan van human interest. Iets wat in de praktijk vaak te combineren is met nieuws.

“Op die manier probeer ik dagelijks bij te dragen aan de Venlose samenleving”

Behalve de rol als nieuwsvoorziening vind ik het belangrijk om de kijkers en luisteraars van Omroep Venlo te laten zien wat nieuws voor hen betekent. Zo probeer ik actualiteiten vanuit verschillende invalshoeken te belichten.

Politici kunnen de koers van het college bepalen, des te belangrijker is het voor de inwoners om te weten wat voor gevolgen het voor hen heeft. Een persoonlijk verhaal geeft vaak meer diepgang. Juist dat is wat werken voor de lokale omroep voor mij zo leuk maakt.

Op die manier probeer ik dagelijks bij te dragen aan de Venlose samenleving. Dat kan gaan van waterzakjes tijdens een hardloopevenement, de stand van woningmarkt of het horecapersoneel. Het gaat erom hoe je de inwoner blijft informeren op een zo relevant mogelijke manier. Dat is waar ik als verslaggever van Omroep Venlo dagelijks voldoening uithaal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email