Onze journalisten

Kimberley Luske

Haarlem105 | NH
Gemeente: Haarlem

Dit ben ik als journalist in een notendop: nieuwsgierig en creatief met een grote passie voor video en fotografie. Altijd op zoek naar inspirerende en intrigerende verhalen om te vertellen. Ik wil er net iets dieper induiken en dit op beeld vastleggen.

“Als lokale verslaggever ben ik met andere ogen naar Haarlem gaan kijken”

Als geboren en getogen Haarlemmer heb ik veel liefde voor deze prachtige stad. Ik ga vaak op pad met mijn spiegelreflexcamera om de mooiste plaatjes te schieten. Dat ik hier nu ook als journalist mag rondlopen om verhalen beeldend vast te leggen is echt heel erg tof. De pilot versterking van de lokale journalistiek zie ik als een kans om mijn steentje bij te dragen in de dagelijkse nieuwsvoorziening voor mijn mede-Haarlemmers.

Ook al ken ik de stad op mijn duimpje, door mijn baan als lokale verslaggever ben ik met andere ogen naar Haarlem gaan kijken. Ineens vallen er dingen op waar ik hiervoor misschien wel voorbij zou zijn gelopen. Het is enerzijds geweldig om de stad op deze manier te leren kennen en anderzijds erg dankbaar dat ik bewoners uit de regio kan bedienen met mijn werk. Een waardevolle job om verhalen te maken die er echt toe doen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email