Onze journalisten

Jesler Bos

Noordkop Centraal | NH
Gemeente: Schagen

Ik heb een geweldige baan. Ik mag mensen interviewen en hun verhaal vertellen op radio, tv en onze online kanalen. Dat is niet alleen leuk, maar ook super leerzaam. Researchen, presenteren en monteren: ik mag alles doen.

Ik kende de regio in het begin totaal niet. Met hulp van de redactie leerde ik gelukkig snel. Ik weet niet of het mijn Friese achtergrond is, maar ik kan me goed identificeren met de lokale bevolking. Maar ik moet mijn eerste lokale kermis nog mee gaan maken.

“Ik krijg de vrijheid om met nieuwe plannen aan de slag te gaan”

Het is tof om te zien hoe een kleine omroep met weinig geld zich staande houdt. De betrokkenheid van vrijwilligers is enorm, en er komen dagelijks veel tips binnen over lokaal nieuws. Of het nu gaat over de gevolgen van klimaatverandering in Petten of een huttenbouwwedstrijd voor kinderen, er is altijd iets te vertellen.

Ik krijg de vrijheid om met nieuwe plannen aan de slag te gaan. Zo werk ik aan een podcast over de vermissing van Tanja Groen en heb ik met een social media plan onze Instagram pagina nieuw leven in geblazen. Ik zei toch dat ik een geweldige baan heb?

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email