Onze journalisten

Iris Kuipers

Twente FM | RTV Oost
Gemeenten: Dinkelland, Losser, Oldenzaal, Tubbergen

Verhalen kunnen je raken, informeren en inspireren of ze nu groot of klein zijn. Ik zoek daarom met veel enthousiasme naar verhalen die gehoord mogen worden. Als kind was ik al druk met mensen kritisch bevragen en deze nieuwsgierigheid is nooit verdwenen.

Het project Versterking Lokale Journalistiek geeft mij de kans om lokale thema’s te onderzoeken. Deze zijn niet alleen van groot belang voor de directe omgeving, maar ook voor heel Nederland. Dit maakt het project zo waardevol.

“Aan de oppervlakte oogt de regio rustig, maar niets is minder waar.”

Ik ben als verslaggever actief in omgeving Twente waar ik ben opgegroeid in het kleine dorp Saasveld. Hierna heb ik een aantal jaren in Hilversum en Amsterdam gewoond, maar als de eerste landweggetjes tevoorschijn komen voel ik mij als trotse tukker weer thuis.

De gemeenten waar ik werk, bestaan voornamelijk uit kleine dorpen en kernen. Aan de oppervlakte oogt de regio rustig, maar niets is minder waar. In deze karaktervolle omgeving staat er altijd iets onverwachts te gebeuren en dat deel ik graag met jullie. Met mijn kennis van de regio en oprechte interesse hoop ik onderwerpen te belichten die prikkelen en van toevoeging zijn voor onze nieuwsvoorziening.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email