Onze journalisten

Mace Winter

Omroep Venlo | L1 
Gemeente: Venlo

Hoewel ik nu werkzaam ben in de journalistieke wereld, is dit eigenlijk helemaal niet mijn achtergrond. De studie Visuele Communicatie in Maastricht stoomde mij klaar voor een baan in de filmwereld, met vooral de focus op mijn interessegebied documentaire.

Toch beviel mij het journalistieke deel erg goed tijdens mijn stage bij Omroep Venlo, de stad waar ik geboren ben en graag woon. Elke dag nieuwe thema’s en uitdagingen en de afwisseling tussen filmen, monteren en artikelen schrijven maakt voor mij dit vak zo leuk. En niet te vergeten ook heel leerzaam.

“Zo kan ik blijven groeien en dat maakt mij het allergelukkigst.”

De kans die ik met het project van de NOS krijg, om van verschillende werelden (lokaal, regionaal, provinciaal en landelijk nieuws) te mogen proeven, is op mijn leeftijd een aanbod waar ik heel trots op ben.

Nu ben ik niet alleen bezig om mij in te zetten voor mijn eigen stad, maar mag ik ook items mag maken voor een breder publiek. Zo leer ik ook bij L1 nieuwe mensen kennen en andere manier van werken. Zo kan ik blijven groeien en dat maakt mij het allergelukkigst. Ik hoop dat mijn naam nog vaak op jullie beeldscherm tevoorschijn komt!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email