Onze journalisten

Hielke Bosch

RTV1 | RTV Noord
Gemeente: Stadskanaal

Als verslaggever houd ik me voornamelijk bezig met de gemeente Stadskanaal. De gemeente waar ik geboren en getogen ben. Het interessante in dit gebied is dat het door velen als ‘krimp- en achtergebleven gebied’ wordt gezien. Dit komt met name door het geldgebrek waar de regio mee kampt. Dit maakt het enorm interessant voor een verslaggever. Maar ook de leuke dingen van de regio belichten zie ik als een belangrijke taak. Het mooie van dit project is dat niet alleen je regio er baat bij heeft maar ook de lokale omroep.

“De regio kampt met geldgebrek. Dit maakt het enorm interessant voor een verslaggever”

Als ambitieuze vrijwilliger had ik nooit durven dromen dat mijn hobby mijn werk zou worden. Maar door dit project werd het realiteit, inmiddels ben ik 21 jaar, drie jaar na de eerste kennismaking met dit vak. In dit project leer ik met vallen en opstaan heel veel. Vooral door veel te doen en samen te werken met mijn net zo enthousiaste collega’s bij zowel RTV1, RTV Noord als de NOS.

Tot slot wat ik persoonlijk mooi vind aan dit project. Het geeft me de kans om aan de wereld te laten zien dat je ondanks een beperking (in mijn geval een groeistoornis) kan doen en worden wat je wilt. Wie je ook bent, hoe je er ook uit ziet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email