Onze journalisten

Esmée Söllner

Omroep Assen | RTV Drenthe
Gemeente: Assen

Assen is de hoofdstad van Drenthe en staat vooral bekend om de TT en het Drents Museum. De eerste primeur die ik te pakken had, ging dan ook over het niet doorgaan van het TT-festival. Maar Assen heeft veel meer te bieden dan dat. Dat wil ik graag laten zien bij de lokale omroep.

“Assen staat vooral bekend om de TT en het Drents Museum. Maar Assen heeft veel meer te bieden dan dat”

Omroep Assen is een omroep die volledig op vrijwilligers draait, daarom draai ik ook deels mee op de redactie van RTV Drenthe. Toch leer je het meeste in de praktijk door het zelf te doen. Dat gaat met vallen en opstaan, maar er zit een stijgende lijn in mijn werk en daar ben ik trots op.

Tijdens mijn studie HBO Communicatie kwam ik erachter dat de journalistieke vakken mij meer lagen, dus besloot ik om een master Media & Journalistiek te doen. Ik had als grote droom om na mijn studie te gaan reizen en dan na te denken over welke kant ik op wilde met mijn carrière. Maar er kwam een wereldwijde pandemie. Ik had mijn kamer al opgezegd en er zat niks anders op dan terug te gaan naar het mooie Drenthe. Waar ik geboren en getogen ben en altijd de rust kan vinden die ik in de stad miste.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email