Onze journalisten

Billie Twigt

RTV Krimpenerwaard | Omroep West
Gemeente: Krimpenerwaard

Al mijn hele leven woon ik in de Krimpenerwaard. Het is een prachtig en groot gebied met veel natuur. De dorpen tussen de natuur zorgen altijd voor gezelligheid. Het is is overal ‘ons kent ons’ en daarom is een lokale omroep belangrijk. Zij staan dichterbij de mensen in de dorpen, die tussen alle grote steden in de Randstad een beetje wegvallen.

“Het mooie aan lokale journalistiek is dat je altijd dichtbij bent”

Het was voor mij al snel duidelijk dat ik journalist wilde worden. De opleiding journalistiek, die ik vorig jaar heb afgerond, kwam dus niet als verrassing. Wat wel als een verrassing kwam was de kans om aan de slag te gaan als verslaggever in mijn geliefde Krimpenerwaard. Het mooie aan lokale journalistiek is dat je altijd dichtbij bent. Je maakt verhalen die zich afspelen in of betrekking hebben tot de Krimpenerwaard.

Ik wil mij nog meer bezig gaan houden met de politieke verhalen in de Krimpenerwaard. Zeker met het oog op de verkiezingen is het belangrijk dat de inwoners worden geïnformeerd met betrouwbare informatie. Hiervoor zal ik mij dus gaan inzetten, daarnaast blijf ik ook items maken over andere onderwerpen die spelen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email