Onze journalisten

Anton Adelaar

RN7 | Omroep Gelderland
Gemeenten: Druten, Nijmegen en Wijchen

Voor RN7 houd ik voornamelijk het nieuws in de gaten van de gemeenten Druten, Nijmegen en Wijchen. In ben hier opgegroeid, dus ik ken deze regio al aardig. Met reportages en artikelen, wil ik de inwoners uit deze regio op de hoogte houden van het laatste nieuws uit hun buurt. Daarnaast probeer ik ook bij allerlei evenementen aanwezig te zijn voor een videoverslag. Dit is niet alleen goed voor de omroep, maar ook dat mensen mijn gezicht zien. Ik krijg appjes en mailtjes van mensen met nieuwstips en daar ben ik ontzettend blij mee.

“Ik krijg appjes en mailtjes van mensen met nieuwstips en daar ben ik ontzettend blij mee”

Op 12-jarige leeftijd kwam ik terecht bij de toenmalige lokale omroep van Wijchen. In eerste instantie maakte ik allerlei tv-reportages voor kinderen en langzaamaan begon ik me ook te interesseren in al het andere nieuws uit deze gemeente. Uiteindelijk is die omroep gefuseerd met andere lokale omroepen in de regio tot RN7. Na een aantal jaren vrijwilliger te zijn geweest, werk ik nu door dit project fulltime. Daarnaast studeer ik deeltijd journalistiek in Tilburg, en voorheen volgde ik de opleiding Mbo Mediaredactiemedewerker.

In de komende periode hoop ik nog meer mooie verhalen te kunnen produceren, en kijk al helemaal uit naar de gemeenteraadsverkiezingen om daar verslag van te doen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email