Onze journalisten

Aniek Beekman

RTV Connect | Omroep Gelderland
Gemeenten: Arnhem, Renkum, Zevenaar, Duiven, Doesburg en Westervoort

Verslaggeving geeft mij veel plezier, de afwisseling, de mensen, de locaties en het monteren maakt het werk perfect voor mij, dat is waar ik blij van word! Als 24-jarige heb ik net mijn opleiding Media Management afgerond, en heb vooral geleerd om daar een “allround” mediamaker te zijn. Ik voel mij als een vis in het water in deze functie.

“Ik ben geboren in een klein dorp waar iedereen elkaar kent. Zo voelt het ook in ons uitzendgebied.”

Omdat dit mijn eerste baan is, betekent dat ook meteen dat ik de hele tijd aan het leren ben. Dat vind ik leuk, ik ben namelijk gemotiveerd om een betere “maker” te worden. Het project Versterking Lokale Journalistiek past goed bij mij. Ik ben geboren in een klein dorp waar iedereen elkaar kent. Zo voelt het ook in ons uitzendgebied. Je hebt een band met de doelgroep, en die band is de regio.

In deze functie leer ik steeds meer mensen kennen in de regio waar ik werkzaam ben. Nieuwe contacten leggen en onderhouden, dat gaat mij goed af! Ik ben een persoon zonder oordeel. Iedereen heeft zijn kant van het verhaal te vertellen en dat vind ik belangrijk. Op deze manier hoop ik zo goed mogelijk de doelgroep van de omroep te bereiken.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email